Mapa Cap de Begur a Palamós

Mapa per dispositius Garmin de la zona de costa compresa entre el Cap de Begur i Palamós.  Cobreix molts dels indrets més característics i espectaculars de la Costa Brava, com el Cap de Begur amb Sa Riera, Sa Tuna, Aiguafreda; Tamariu amb Cala Pedrosa i el cap de Sant Sebastià; Llafranc, Calella o el Cap Roig amb la Platja del Castell, entre d’altres.

Estan inclosos al mapa els Camins de Ronda de la zona, així com d’altres més petits, desconeguts o no tan ben preparats i senyalitzats però no menys interessants.

Cap Roig

Aigües Turquesa a la zona del Cap Roig.

El mapa està en format vectorial així que hauria de funcionar inclús amb el models més antics de Garmin. Es pot descarregar i és de lliure us i distribució (no comercial), segons la llicència ‘Creative Commons‘.  Per instal.lar-ho al GPS només cal copiar l’arxiu IMG a la carpeta ‘garmin’ dins del GPS.

Sa Tuna

Sa Tuna, al Cap de Begur.

Qualsevol correcció, sugerencia o nova dada per afegir serà benvinguda i la incorporaré en quant pugui.

Descàrrega:

Les dades cartogràfiques de base provenen de la web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya ( http://www.icc.cat ), amb un nivell de detall equivalent a l’escala1:5.000, i corves de nivell cada 5 metres. I els camins i altres elements afegits provenen tracks meus, de l’excel.lent servei de Wikiloc ( http://ca.wikiloc.com ) i d’altres fonts i col.laboracions.

Aquest treball és de lliure descarrega i us, segons la següent llicència ‘Creative Commons‘ que permet un ús no comercial del mateix:  Creative Commons

Veure també el mapa de la zona del Massís del Montgrí.

Camí de Ronda al Cap de Begur

Camí de Ronda al Cap de Begur

Cap de Begur

Punta des Plom,  Cap de Begur.

Cala d'Aiguafreda

Cala d’Aiguafreda, al Cap de Begur.

Cap de Begur

Punta des Plom, al Cap de Begur.