Mapa del Collsacabra, Santa Maria de Cabrera

Nou mapa per GPS Garmin de la Serra de Cabrera. Comprèn Santa Maria de Cabrera i les muntanyes del voltant, com el Pla d’Aiats, el Puig d’en Bach i també el neixement del Fluvià. El mapa està en format vectorial així que hauria de funcionar inclús amb el models més antics de Garmin.

Es pot descarregar i és de lliure us i distribució (no comercial), segons la llicència ‘Creative Commons‘.  Per instal.lar el mapa al GPS només cal copiar l’arxiu IMG a la carpeta ‘garmin’ dins del GPS.

La Serra de Cabrera és un sistema muntanyenc al nord del Collsacabra, comarca natural de la Catalunya central.  El seu punt culminant és la muntanya de Cabrera (1.308 metres) on hi ha el Santuari de la Mare de Déu de Cabrera, tradicional indret del excursionisme català.

Collsacabra Santa Maria de Cabrera

Santa Maria de Cabrera. Darrere el Pla d’Aiats.

Descàrrega:

Les dades cartogràfiques de base provenen de la web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya ( http://www.icc.cat ), amb un nivell de detall equivalent a l’escala1:5.000, i corves de nivell cada 5 metres. I els camins i altres elements afegits provenen tracks meus, de l’excel.lent servei de Wikiloc ( http://ca.wikiloc.com ) i d’altres fonts i col.laboracions.

Aquest treball és de lliure descarrega i us, segons la següent llicència ‘Creative Commons‘ que permet un ús no comercial del mateix:  Creative Commons

Collsacabra

Fageda a les faldes de la serra de Cabrera.

Puigsacalm, Llancers

El Puigsacalm des de Cabrera, amb la serra de Llancers a primer terme